Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD .

καλής ποιότητας Φαρμακευτικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φαρμακευτικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού για τις πωλήσεις
«Αγοράσαμε ένα καθορισμένο καθαρισμένο 2000LPH υδάτινο σύστημα για τη φαρμακευτική γραμμή παραγωγής από το έτος Κύπρος-νερού το 2013, μέχρι στιγμής η ποιότητα νερού είναι ακόμα σταθερή, πώληση μετά από - η υπηρεσία είναι πολύ καλή».

—— Ο κ. Jonson -Covidien

«Είμαι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό του τμήματος εφαρμοσμένης μηχανικής, είναι σημαντικό στον εξοπλισμό είναι μηδέν ελάττωμα για με, έτσι θα επιθυμούσα να πω ότι ο εξοπλισμός κατεργασίας ύδατος Κύπρος-νερού είναι άριστος!»

—— Ο κ. Charis -Ιατρική Ruizhi

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD .

1 2 3
Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD . Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD . Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD .

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Κύπρος-νερό
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1.5-2 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Main Product: Water treatment Equipment,Pure Water Plant,Purified Water Equipment,Pharmaceutical Water Equipment,D

Δεδομένου ότι το Κύπρος-νερό καθιερώθηκε το 2009, αυτό που συμμετέχεται κυρίως στο φαρμακευτικό είδος, τη βιοτεχνολογία, τα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, τα καλλυντικά, τα hopsitals και άλλο εξοπλισμό καθαρισμού νερού, νερό για την έγχυση, μπορεί να παρέχει από το ακατέργαστο νερό στο κατάλληλο καθαρισμένο νερό, νερό για την έγχυση (συμπεριλαμβανομένου του νερού) ένα πλήρες σύνολο σχεδίου διαδικασίας, κατασκευή εξοπλισμού, εγκατάσταση, διόρθωση και DQ, ο ΔΕΊΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ, OQ και άλλα έγγραφα μια στάση solution.also παρέχουν το σχέδιο, την εγκατάσταση και τις υπηρεσίες επαλήθευσης των ηβικών εργασιών (ο καθαρός ατμός, καθαρίζει το συμπιεσμένο αέρα, το άζωτο) και του εξοπλισμού παραγωγής διαδικασίας (CIP, ΓΟΥΛΙΆ, συστήματα αυτοματοποίησης) για σας. Είμαστε επαγγελματική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής της παροχής των λύσεων κατεργασίας ύδατος.

«Ο επαγγελματίας, ποιοτική υπηρεσία «είναι ο αιώνιος σκοπός μας, εμμένει στη «προηγμένη τεχνολογία, υψηλή - η ποιότητα, ο πελάτης πρώτα, η έννοια ακεραιότητας σεβασμού «και η ποιοτική πολιτική, με τη «μηά ατέλεια «για τη στοχαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας τα προϊόντα και είναι επιχείρηση Κύπρος-νερού κάθε απαρέγκλητος στόχος υπαλλήλων πάντα. Τα όλα προϊόντα μας έχουν την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, αυστηρά σύμφωνα με το ISO 9001 διεθνές ποιοτικό σύστημα για να οργανώσουν την παραγωγή, εγκατάσταση. Στην επιλογή των εξαρτημάτων, έχουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τα διάσημα εμπορικά σήματα σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, όπως τις ΗΠΑ DOW, HYDRANAUTICS, Γερμανία, GRUNDFOS, IONPURE, ALFALAVAL, BURKERT, GEMU, GUMO, JUMO, KINGLAI, CNP και ούτω καθεξής, για να εξασφαλίσουμε τη μακροπρόθεσμη ελεύθερη λειτουργία προβλήματος.

Κύπρος-νερό επιχείρηση με την αξιόπιστη ποιότητά του, τέλεια υπηρεσία, θαυμάσια τεχνολογία, για τους εσωτερικούς και ξένους συνεργάτες για να παρέχουν τα ποιοτικά προϊόντα και τη στοχαστική υπηρεσία. Ελπίζουμε ειλικρινά να γεμιστούμε με τον ενθουσιασμό, τη στοχαστικούς υπηρεσία και τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να επιδιώξουμε την κοινή ανάπτυξη, και συνεχιζόμαστε έπειτα σε λαμπρό.

  

 

   

    

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Chuangyang Water Treatment Equipment CO.,LTD .

Τηλ.:: 86-21-56460009

Φαξ: 86-21-65071195

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)